Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

Twitter Instagram Youtube Facebook eMail WhathsApp Telegram Delegats

Escrits

Mesa sectorial 19-7-24

Mesa sectorial 19-7-24

L’ICS estabilitzarĆ  6.841 professionals en la primera fase del procĆ©s dā€™estabilitzaciĆ³

La previsiĆ³ Ć©s que a finals del mes d’agost, lā€™organitzaciĆ³ publicarĆ  al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) les diferents resolucions dā€™adjudicaciĆ³ de les categories restants de la fase 1 de la convocatĆ²ria dā€™estabilitzaciĆ³.

A finals dā€™agost, amb la publicaciĆ³ de les darreres adjudicacions d’aquestes categories finalitzarĆ  la fase 1 de la convocatĆ²ria dā€™estabilitzaciĆ³ amb codi 100.

La presa de possessiĆ³ de plaƧa de les persones de les categories detallades anteriorment es durĆ  a terme a partir del mes de setembre.

En relaciĆ³ amb les categories en quĆØ la convocatĆ²ria estableix fase 2 i/o fase 3 pendents de convocar a la prova dā€™oposiciĆ³, la previsiĆ³ de les convocatĆ²ries Ć©s al darrer trimestre de lā€™any.

Ingesta de mĆØrits fase 2 i 3 del procĆ©s d’estabilitzaciĆ³

La previsiĆ³ Ć©s que, a partir del mes que ve i fins a mitjans de setembre, les persones aspirants que sā€™han examinat de la prova dā€™oposiciĆ³ de les vint categories convocades entre marƧ i juny dā€™enguany hauran de fer la ingesta de la documentaciĆ³ acreditativa dels requisits i mĆØrits.

Pel que fa a la prova de catalĆ , previsiblement, serĆ  a finals del mes de setembre per a les persones que hagin aprovat la prova dā€™oposiciĆ³ i no acreditin el nivell requerit de catalĆ .