Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

Real Decreto-ley 29/2020, de 29 de septiembre, de medidas urgentes en materia de teletrabajo en las Administraciones PĆŗblicas y de recursos humanos en el Sistema Nacional de Salud para hacer frente a la crisis sanitaria ocasionada por la COVID-19

1. ModificaciĆ³n del texto refundido de la Ley del Estatuto BĆ”sico del Empleado PĆŗblico. 2. Medidas de contrataciĆ³n excepcional de personal facultativo y no facultativo. 3. PrestaciĆ³n excepcional de servicios del personal mĆ©dico y de enfermerĆ­a estatutario, laboral y funcionario. DisposiciĆ³n final primera: ModificaciĆ³n de la Ley 44/2003, de 21 de noviembre, de ordenaciĆ³n de las profesiones sanitarias.

Continua llegint

ACORD GOV/114/2020, de 30 de setembre, pel qual es crea el Programa transversal del Servei CatalĆ  de la Salut davant de l'escenari originat per la COVID-19

TĆ© com a objecte i finalitat abordar els diferents Ć mbits d'actuaciĆ³ del CatSalut davant de la COVID-19 en els aspectes segĆ¼ents: ajudar en l'Ć mbit epidemiolĆ²gic, protegir les persones de mĆ©s risc, garantir la continuĆÆtat de l'Ć mbit assistencial, protegir el sistema sanitari i els seus professionals i definir el desplegament al territori i la relaciĆ³ amb els municipis.

Continua llegint
El govern espanyol prorroga els ERTO fins al 31 de gener

El govern espanyol prorroga els ERTO fins al 31 de gener

Hi haurĆ  tres modalitats dā€™expedients, amb bonificacions especĆ­fiques en funciĆ³ de lā€™afectaciĆ³ i del sector. Es prohibeixen les hores extres i els acomiadaments a les empreses que sā€™hi acullin. 22.000 milions dā€™euros Ć©s el cost acumulat per a les arques de lā€™Estat dels ERTO i la protecciĆ³ dels autĆ²noms. 170.000 catalans encara estan sotmesos a un rĆØgim dā€™ERTO, dels mĆ©s de 800.000 que ho han estat des del marƧ.

Continua llegint
El 061 segueix desbordat perĆ² Ferrovial no renova els treballadors eventuals ja formats

El 061 segueix desbordat perĆ² Ferrovial no renova els treballadors eventuals ja formats

Els sindicats denuncien la tensiĆ³ a la qual estan sotmesos els treballadors tambĆ© provocada perquĆØ Ferrovial no estĆ  renovant tots aquells contractes que van fer per fer front a lā€™allau de consultes. Demanen que tots aquests treballadors eventuals que han fet ā€œun esforƧ ingent durant aquest mesos de pandĆØmiaā€ passin a formar part de la plantilla de Ferrovial.

Continua llegint